Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ


Οι Εγγραφές των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
 Δύο (2) φωτογραφίες
Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Πιστοποιητικό γέννησης Απολυτήριο ή αποδεικτικό απολύσεως Λυκείου. (Ακριβέστερα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του πρωτοτύπου.)
Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 (στην οποία να δηλώνεται ότι: «Δεν είμαι εγγεγραμμένος σε άλλη Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Εσωτερικού ή του Εξωτερικού»
Βεβαίωση πρόσβασης ή Δελτίο εξεταζομένου αναλόγως του τύπου του Λυκείου αποφοίτησης. Βεβαίωση διαγραφής από την προηγούμενη Τριτοβάθμια Σχολή του εισαγομένου (ισχύει για αποφοίτους προηγούμενων ετών που είχαν εισαχθεί και εγγραφεί σε Τριτοβάθμιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα)

 Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Τι θα σου δοθεί από την Γραμματεία;

 Την ημέρα της εγγραφής σας θα πάρετε από τη Γραμματεία μια βεβαίωση σπουδών για κάθε νόμιμη χρήση και ειδικά για τα αγόρια το ειδικό πιστοποιητικό για την αίτηση αναβολής στράτευσης.

Η Βεβαίωση σπουδών (ή εγγραφής):

Μετά την εγγραφή, μπορεί να χρειαστείτε μια βεβαίωση σπουδών για να την καταθέσετε στον ασφαλιστικό σας φορέα, στη ΔΟΥ (Εφορία) ή όπου αλλού χρειάζεται η οικογένειά σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες από μια, μπορείτε να φωτοτυπήσετε την αρχική και να την επικυρώσετε σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία ή ΚΕΠ. Γι' αυτό, χρήσιμο είναι να φυλάξετε την πρωτότυπη και απλά να την αναπαραγάγετε κάθε φορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More