Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο Δ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΙΓΙΟΥ



Σε κοινή δράση με τη "ΔΑΠ ΝΔΦΚ" Αιγίου ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος 
Στη μεταμεσονύχτια κοπή πίτας της Σπουδαστικής Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας "ΔΑΠ ΝΔΦΚ", του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αιγίου, παρέστη ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μέσα σε κεφάτο κλίμα-αφού η εκδήλωση δεν ήταν μια κάποια συνηθισμένη, αλλά στο πλαίσιο πάρτι της ΔΑΠ στο χώρο "AQUA", είχε τη δυνατότητα να συνδιασκεδάσει με δεκάδες μέλη της παράταξης αλλά και τη τοπικής ΟΝΝΕΔ αλλά και να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την πορεία του Α.Τ.Ε.Ι στην πόλη. 

Ο Πολιτευτής της ΝΔ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την υπευθυνότητα και δράση του νέου Επικεφαλής της ΔΑΠ Αιγίου Σταμάτη Βογιατζόγλου, αναγνωρίζοντας ωστόσο και το έργο των προκατόχων του, ενώ κοινή ήταν η αντίληψη πως οι συλλογικοί και συντονισμένοι αγώνες αποδίδουν, όπως επί του θέματος της δραστικής  μείωσης του κομίστρου των μετακινήσεων των σπουδαστών με το Αστικό ΚΤΕΛ, χρόνιο αίτημα, για το οποίο ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος  πέτυχε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας κάτι που αποτέλεσε μετέπειτα ισχυρό "όπλο" για την ΔΑΠ που ήδη έχει συμφωνήσει για το νέο καθεστώς με τον τοπικό συγκοινωνιακό φορέα. Συζητήσεις πολλές έγιναν και για την πιθανολογούμενη υποβάθμιση ή και μεταφορά του Α.Τ.Ε.Ι από το Αίγιο στην Πάτρα, κάτι που εκτιμήθηκε πως αντιμετωπίστηκε συλλογικά, δυναμικά κι όπως όλα δείχνουν αποτελεσματικά.
Σε δήλωσή του, με αφορμή τη εκδήλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Αιγίου, ο υπ. βουλευτής αρκέστηκε να πει: "Η σπουδάζουσα νεολαία της ΝΔ, δεν ξέρει μόνο ν' αγωνίζεται αλλά και να κερδίζει. Εμείς ως νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι και μ' άλλα μυαλά, μπορούμε πολλά μα πάνω απ' όλα κοιτάμε το αύριο με ελπίδα, αγνοώντας όσους με τις πράξεις τους μας παρέδωσαν χάος και κρίση. Τώρα είναι η ώρα να παλέψουμε για μας και τις επόμενες γενεές, με ζήλο,πρόγραμμα, στόχους και όραμα. Θέλουμε μια καλύτερη παιδεία, καλύτερη οικονομία, καλύτερη Ελλάδα".      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More